Internet en bellen in 1 pakket? Internetten en telefonie uit 1 pakket? Bekijk jouw voordeel in het combipakket


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Wat opvalt als je de internet en bellen pakketten vergelijkt met de normale internet abonnementen is dat de prijzen ten eerst niet heel veel van elkaar verschillen en dat daarnaast de kortingen op beide varianten zeer hoog zijn waardoor dus beiden voor relatief lage maandelijkse bedragen af te sluiten zijn.

Waarom is internet en bellen zo goedkoop?

Internet en bellen kan zo goedkoop zijn voor een belangrijke reden en dat is dat je er met deze kosten nog niet bent. Zodra je namelijk gaat bellen ga je ook kosten maken en betaal je dus zowel een starttarief als ook nog per belminuut. De kosten voor het internet en bellen pakket zijn dus laag, maar je moet er dan wel rekening mee houden dat hier nog kosten bijkomen. Hoeveel kosten er bij de standaard kosten voor je internet en bellen pakket komen hangt dan weer af van de aanbieder waarvoor je kiest, want de tarieven voor bellen zijn bij elke aanbieder verschillend.

Goedkoop bellen bij internet en bellen pakket
Je kunt dus een goedkoop internet en bellen pakket afsluiten, maar als je hoge beltarieven betaalt schiet je hier werkelijk niets mee op. Je moet dus een juiste balans tussen beiden proberen te vinden. Hierbij hou je natuurlijk ook in je achterhoofd hoeveel je belt. Als je weinig belt doen de beltarieven er ook minder toe, maar nog altijd moet je ze goed in de gaten houden. Laat je bij een internet en bellen pakket dus niet enkel leiden door de maandelijkse kosten die vaak heel goedkoop zijn, maar kijk bij de aanbieders ook naar de tarieven voor het bellen. Wil je ook goedkoop internetten op je mobiel? Bekijk dan ook de pagina met mobiel internet vergelijken.

Alle internet aanbieders vergelijken Het voordeligste (alles in 1) internet pakket afsluiten?