100% onafhankelijk vergelijken

Exclusieve actie aanbiedingen

Hulp bij zorgeloos overstappen

Afsluiten in 5 minuten geregeld


Abonnementen vergelijken

Binnen enkele ogenblikken weet jij wat de goedkoopste aanbieder van internet en TV is voor jouw situatie. Op deze pagina kun je namelijk via de vergelijker alle populaire internetproviders vergelijken, helemaal gratis. Via de beschrijving hieronder weet je precies wat je moet doen.

 1. Voer je postcode in. Dit is belangrijk om te bekijken waar je woont en welke verbindingen er bij jou thuis beschikbaar zijn.
 2. Bekijk de opties voor ADSL, Kabel of Glasvezel en maak hieruit een keuze.
 3. Bepaal welke internetsnelheid je wilt afsluiten. Heb je veel nodig (200mb/s+) of kun je met een kleiner pakket (50mb/s) ook wel uit de voeten?
 4. Bepaal welke extra’s je nodig hebt.
 5. Vergelijk de prijzen van de aanbieders.
 6. Klik op de knop “afsluiten” om direct een aanvraag in te dienen bij de internetprovider.
 7. Binnen enkele weken zal de aansluiting worden opgeleverd. Na de aanvraag heb je eventueel nog 14 dagen bedenktijd.

Internet vergelijken mei 2024

Een internetaansluiting is bijna een primaire levensbehoefte geworden. Een aantal jaren geleden waren er paar internetaanbieders met allemaal dezelfde snelheid. Tegenwoordig kennen we ADSL, Kabel, Glasvezel en mobiel internet in alle smaken verkrijgbaar. Welke internetprovider is betrouwbaar? Welke internetprovider is goedkoop ? Welke internetprovider biedt de meeste snelheid Mbit(s) ? Wij van Iedereenoverstappen.nl bieden u de mogelijkheid online internet of een alles in 1 pakket af te sluiten. Uiteraard kunt u internet vergelijken op snelheid, prijs en opties. Op deze manier bent u verzekerd van de beste internetprovider.

Maak een vergelijking tussen ADSL, Kabel en Glasvezel!

Alles-in-een pakket: Als u voor alles-in-een kiest, dus tv+bellen+internet, heeft de aanbieder minder kosten. Hij kan u dus een lagere maanbedrag geven. Het voordeel van een alles-in-een pakket is dat het overzichtelijk en goedkoper is. Daarnaast heeft u maar één aanspreekpunt en één simpel en overzichtelijke factuur.

Internet vergelijken
Wilt u een nieuwe internet provider? u hoeft niet meer op de website van alle providers te kijken, want dit is erg tijd rovend. iedereenoverstappen.nl laat u zien welk internetabonnement er leverbaar is op uw adres. Daarnaast kunt u zelf een selectie maken in kwaliteit, prijs en merk. Dit maakt het vergelijken van internet erg makkelijk en overzichtelijk. Of een combinatiepakket? Wilt u naast internet ook tv en/of bellen erbij nemen? Ook de volgende combinatiepakketten kunnen wij voor u vergelijken en afsluiten.

 • Internet
 • Internet + bellen + tv
 • Digitale televisie
 • Internet+ telefonie
 • Internet + televisie