Goedkoop mobiel internet Besparen op mobiele abonnement? Vergelijk providers en bespaar!


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Wil je mobiel internet gaan afsluiten, dan moet je niet kijken naar de internet aanbieders, maar dan moet je kijken naar de mobiele telefonie aanbieders. Alhoewel sommige aanbieders beide diensten leveren, zoals Telfort en Tele2, kun je je in dat geval betere focussen op enkel de mobiele telefonie aanbieders, want wat mobiel internet betreft is er behoorlijk wat te kiezen en dus zou je ook zeker wel verder moeten kijken dan alleen naar Telfort en Tele2 om op die manier toch een goede keuze te maken. Alhoewel aanbieder Tele2 voor mobiel internet een van de meest goedkope aanbieders is zijn er nog meer aanbieders die om de titel Goedkoopste aanbieder strijden en dus moet je voor mobiel internet gaan vergelijken.

Welke aanbieders bieden goedkoop mobiel internet?

Zoals gezegd is Tele2 een zeer goedkope aanbieder van mobiel internet, maar ook aanbieder Simyo kan er wat van. Aanbieders die voor wat mobiel internet betreft over het algemeen wat duurder zijn zijn bijvoorbeeld KPN en Hi. Je kunt ze natuurlijk altijd eens bekijken.

Mobiel internet staat dus in zijn geheel los van gewoon internet voor thuis en deze diensten zijn dan ook vooralsnog niet met elkaar te combineren, maar wellicht dat hier in de toekomst nog verandering in komt. Er zijn namelijk wel al 4-in-1 pakketten op de markt waarbij ook een compleet mobiel abonnement is inbegrepen. Hier gaat het dus niet alleen om mobiel internet, maar ook om belminuten en sms’jes. De keuze in 4-in-1 pakketten is echter nog zeer schaars, omdat hier ook nog niet echt een markt voor lijkt te zijn. De vraag is of deze er wel ooit gaan komen.

Alle internet aanbieders vergelijken Het voordeligste (alles in 1) internet pakket afsluiten?